Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Title: | Питання водопідготовки в харчовій промисловості |
Authors: | Мироненко, О. І. Педоряка, В. Ю. Савченко, І. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Мироненко О. І., Педоряка В. Ю., Савченко І. Ю. Питання водопідготовки в харчовій промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 62-64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_37.pdf | 340.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.