Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Title: Питання водопідготовки в харчовій промисловості
Authors: Мироненко, О. І.
Педоряка, В. Ю.
Савченко, І. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Мироненко О. І., Педоряка В. Ю., Савченко І. Ю. Питання водопідготовки в харчовій промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 62-64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_37.pdf340.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.