Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066
Title: Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення
Authors: Ірклієнко, В. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Ірклієнко В. І. Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 51-52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25066
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_31.pdf447.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.