Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Використання капсульованої продукції з функціональними властивостямиНагорний, О.Ю.; Бражнік, А.Г.
2022Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовинЗадоя, О.В.; Омельченко, С.Б.
2022Розроблення рецептурного складу апетайзерівКолеснікова, М.Б.; Єсіна, М.Є.
2022Розроблення технології гірких настоянок на основі горілкиПерцевой, Ф.В.; Боковець, С.П.
2022Удосконалення рецептурного складу парфеЮрченко, С.Л.; Хорошилов, В.Р.
2022Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначенняФедак, Н.В.; Кречетніков, П.Р.
2022Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробівПивоваров, П.П.; Гунченко, Б.І.
2022Розроблення технології гарячих соусів як складової других стравГринченко, О.О.; Солодков, Р.
2022Розроблення технології страв для дитячого харчуванняЮрченко, С.Л.; Череповська, А.С.
2022Технологія яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Є.П.; Рачкован, С.М.