Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606
Title: Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення
Authors: Кречетніков, П.Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н.В.
Keywords: м’ясні січені вироби;технологія м’ясних січених виробів;компоненти функціонального призначення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кречетніков П. Р. Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення / наук. керівник Н. В. Федак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krechetnikov_stor6_2022.pdf153.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.