Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606
Title: | Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення |
Authors: | Кречетніков, П.Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Федак, Н.В. |
Keywords: | м’ясні січені вироби;технологія м’ясних січених виробів;компоненти функціонального призначення |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Кречетніков П. Р. Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення / наук. керівник Н. В. Федак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 6. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krechetnikov_stor6_2022.pdf | 153.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.