Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Title: | Розроблення рецептурного складу апетайзерів |
Authors: | Єсіна, М.Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колеснікова, М.Б. |
Keywords: | апетайзери;рецептура;рецептурний склад апетайзерів |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Єсіна М. Є. Розроблення рецептурного складу апетайзерів / наук. керівник М. Б. Колеснікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 17. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_yesina_stor17_2022.pdf | 154.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.