Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Title: Розроблення рецептурного складу апетайзерів
Authors: Єсіна, М.Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Колеснікова, М.Б.
Keywords: апетайзери;рецептура;рецептурний склад апетайзерів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Єсіна М. Є. Розроблення рецептурного складу апетайзерів / наук. керівник М. Б. Колеснікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 17.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_yesina_stor17_2022.pdf154.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.