Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Title: Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки
Authors: Боковець, С.П.
metadata.dc.contributor.advisor: Перцевой, Ф.В.
Keywords: настоянки;гіркі настоянки;горілка
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Боковець С.П. Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки / наук. керівник Ф. В. Перцевой. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13623
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bokovec_stor18_2022.pdf173.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.