Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Title: Технологія яєчних закусок тривалого зберігання
Authors: Рачкован, С.М.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, Є.П.
Keywords: закуски;яєчні закуски;зберігання;тривале зберігання
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Рачкован С. М. Технологія яєчних закусок тривалого зберігання / наук. керівник Є. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 7.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rachkovan_stor7_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.