Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 102.
назад
1
2
3
4
...
11
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі
Гринченко, Н.Г.
;
Криштопа, І.О.
2022
Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках
Большакова, В.А.
;
Гончаренко, В.М.
;
Іванісенко, І.О.
2022
Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Гринченко, Н.Г.
;
Катриченко, Р.О.
2022
Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів
Большакова, В.А.
;
Ключка, Д.І.
;
Головнін, О.В.
2022
Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів
Гринченко, Н.Г.
;
Воробйов, Д.Г.
2022
Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках
Онищенко, В.М.
;
Музика, В.Г.
;
Альошичев, І.В.
2022
Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду
Головко, Т.М.
;
Хабенко, У.В.
2022
Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок
Сова, Н.А.
;
Коваленко, Н.В.
2022
Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонок
Онищенко, В.М.
;
Старченко, А.С.
;
Фесунов, Д.С.
2022
Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції
Головко, Т.М.
;
Гулага, Д.В.
Перегляд
Автор
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
далі >
Тема
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
далі >
за датою випуску
102
2022
Has File(s)
102
true