Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13580
Title: | Розроблення технології гарячих соусів як складової других страв |
Authors: | Солодков, Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гринченко, О.О. |
Keywords: | гарячі соуси;технологія гарячих соусів;другі страви |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Солодков Р. Розроблення технології гарячих соусів як складової других страв / наук. керівник О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 3. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13580 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solodkov_stor3_2022.pdf | 162.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.