Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13580
Title: Розроблення технології гарячих соусів як складової других страв
Authors: Солодков, Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О.О.
Keywords: гарячі соуси;технологія гарячих соусів;другі страви
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Солодков Р. Розроблення технології гарячих соусів як складової других страв / наук. керівник О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 3.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13580
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solodkov_stor3_2022.pdf162.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.