Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Title: Розроблення технології страв для дитячого харчування
Authors: Череповська, А.С.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С.Л.
Keywords: технологія;страви;харчування;дитяче харчування
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Череповська А. С. Розроблення технології страв для дитячого харчування / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_cherepovska_stor10_2022.pdf153.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.