Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Title: | Розроблення технології страв для дитячого харчування |
Authors: | Череповська, А.С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Юрченко, С.Л. |
Keywords: | технологія;страви;харчування;дитяче харчування |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Череповська А. С. Розроблення технології страв для дитячого харчування / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.10. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_cherepovska_stor10_2022.pdf | 153.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.