Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Title: | Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин |
Authors: | Задоя, О.В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Омельченко, С.Б. |
Keywords: | смузі;технологія смузі;пектинові речовини |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Задоя О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин / наук. керівник С. Б. Омельченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.12. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zadoya_stor12_2022.pdf | 174.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.