Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Title: Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин
Authors: Задоя, О.В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Омельченко, С.Б.
Keywords: смузі;технологія смузі;пектинові речовини
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Задоя О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин / наук. керівник С. Б. Омельченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zadoya_stor12_2022.pdf174.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.