Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 102.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузіГринченко, Н.Г.; Криштопа, І.О.
2022Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринкахБольшакова, В.А.; Гончаренко, В.М.; Іванісенко, І.О.
2022Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатівГринченко, Н.Г.; Катриченко, Р.О.
2022Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктівБольшакова, В.А.; Ключка, Д.І.; Головнін, О.В.
2022Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробівГринченко, Н.Г.; Воробйов, Д.Г.
2022Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонкахОнищенко, В.М.; Музика, В.Г.; Альошичев, І.В.
2022Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йодуГоловко, Т.М.; Хабенко, У.В.
2022Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерокСова, Н.А.; Коваленко, Н.В.
2022Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонокОнищенко, В.М.; Старченко, А.С.; Фесунов, Д.С.
2022Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукціїГоловко, Т.М.; Гулага, Д.В.