Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Title: | Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями |
Authors: | Бражнік, А.Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Нагорний, О.Ю. |
Keywords: | продукція;капсульована продукція;функціональні властивості |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Бражнік А. Г. Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями / наук. керівник О. Ю. Нагорний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 15. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_brazhnik_stor15_2022.pdf | 153.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.