Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Title: Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями
Authors: Бражнік, А.Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Нагорний, О.Ю.
Keywords: продукція;капсульована продукція;функціональні властивості
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Бражнік А. Г. Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями / наук. керівник О. Ю. Нагорний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 15.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_brazhnik_stor15_2022.pdf153.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.