Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13608
Title: Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробів
Authors: Гунченко, Б.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П.П.
Keywords: гелі;оздоблення;кондитерські вироби;борошняні кондитерські вироби
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Гунченко Б. І. Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробів / наук. керівник П. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13608
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gunchenko_stor8_2022.pdf173.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.