Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 102 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку
Касабова, К.Р.
;
Ладика, К.С.
;
Мамедов, А.Р.
2022
Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробів
Самохвалова, О.В.
;
Касабова, К.Р.
;
Гритчин, Б.Р.
;
Бабаєв, С.О.
2022
Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба
Кучерук, З.І.
;
Олійник, С.Г.
;
Бондар, М.С.
2022
Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива
Кучерук, З.І.
;
Твердохлєбова, М.І.
2022
Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів
Артамонова, М.В.
;
Корабель, О.В.
;
Юзефович, Т.І.
2022
Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива
Шидакова-Каменюка, О.Г.
;
Ромашкіна, Д.Д.
2022
Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного
Олійник, С.Г.
;
Степанькова, Г.В.
;
Недвіга, С.В.
;
Анпілогова, Л.П.
2022
Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура
Шидакова-Каменюка, О.Г.
;
Ніколаєнко, Д.Д.
2022
Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Олійник, С.Г.
;
Байч, В.Д.
2022
Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Соколенко, А.С.
;
Мірошніченко, Ю.О.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true