Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Title: Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку
Authors: Ладика, К.С.
Мамедов, А.Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Касабова, К.Р.
Keywords: технології борошняних кондитерських виробів;борошняні кондитерські вироби;кондитерські вироби;рослинний порошок
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf153.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.