Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688
Title: | Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку |
Authors: | Ладика, К.С. Мамедов, А.Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Касабова, К.Р. |
Keywords: | технології борошняних кондитерських виробів;борошняні кондитерські вироби;кондитерські вироби;рослинний порошок |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ладика К. С., Мамедов А. Р. Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку / наук. керівник К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 32. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13688 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ladika_mamedov_stor32_2022.pdf | 153.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.