Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13703
Title: | Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива |
Authors: | Твердохлєбова, М.І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кучерук, З.І. |
Keywords: | лляне борошно;безглютенове печиво;дієтичне безглютенове печиво;технологія дієтичного безглютенового печива |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Твердохлєбова М. І. Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива / наук. керівник З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 36. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13703 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tverdohlyebova_stor36_2022.pdf | 154 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.