Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13703
Title: Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива
Authors: Твердохлєбова, М.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З.І.
Keywords: лляне борошно;безглютенове печиво;дієтичне безглютенове печиво;технологія дієтичного безглютенового печива
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Твердохлєбова М. І. Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива / наук. керівник З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13703
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.