Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Title: Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба
Authors: Бондар, М.С.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З.І.
Олійник, С.Г.
Keywords: суміші соргового та лляного борошна;соргове борошно;лляне борошно;безглютеновий хліб;суміші
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Бондар М. С. Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба / наук. керівники : З. І. Кучерук, С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bondar_stor29_2022.pdf154.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.