Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Title: | Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба |
Authors: | Бондар, М.С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кучерук, З.І. Олійник, С.Г. |
Keywords: | суміші соргового та лляного борошна;соргове борошно;лляне борошно;безглютеновий хліб;суміші |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Бондар М. С. Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба / наук. керівники : З. І. Кучерук, С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 29. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bondar_stor29_2022.pdf | 154.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.