Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Title: | Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння |
Authors: | Байч, В.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Олійник, С.Г. |
Keywords: | макуха;макуха зародків кукурудзи;житня закваска;житня закваска спонтанного бродіння;дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Байч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf | 174.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.