Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Title: Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Authors: Байч, В.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С.Г.
Keywords: макуха;макуха зародків кукурудзи;житня закваска;житня закваска спонтанного бродіння;дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Байч В. Д. Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння / наук. керівник С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 28.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13662
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bajch_stor28_2022.pdf174.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.