Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Title: | Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного |
Authors: | Недвіга, С.В. Анпілогова, Л.П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Олійник, С.Г. Степанькова, Г.В. |
Keywords: | чуфа;борошно чуфи;показники якості;хліб;хліб пшеничний |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Недвіга С. В., Анпілогова Л. П. Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного / наук. керівники : С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 33. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nedviga_apilogova_stor33_2022.pdf | 154.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.