Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Title: Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного
Authors: Недвіга, С.В.
Анпілогова, Л.П.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С.Г.
Степанькова, Г.В.
Keywords: чуфа;борошно чуфи;показники якості;хліб;хліб пшеничний
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Недвіга С. В., Анпілогова Л. П. Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного / наук. керівники : С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.