Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Title: | Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура |
Authors: | Ніколаєнко, Д.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шидакова-Каменюка, О.Г. |
Keywords: | кекси;порошок топінамбура;оцінка якості |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ніколаєнко Д. Д. Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура / наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 34. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nikolayenko_stor34_2022.pdf | 154.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.