Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Title: Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура
Authors: Ніколаєнко, Д.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О.Г.
Keywords: кекси;порошок топінамбура;оцінка якості
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ніколаєнко Д. Д. Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура / наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 34.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nikolayenko_stor34_2022.pdf154.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.