Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13698
Title: | Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива |
Authors: | Ромашкіна, Д.Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шидакова-Каменюка, О.Г. |
Keywords: | порошок моркви;пісочне печиво;технологія пісочного печива |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ромашкіна Д. Д. Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива / наук. керівник О.Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 35. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13698 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_romashkina_stor35_2022.pdf | 173.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.