Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624
Title: | Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Authors: | Мірошніченко, Ю.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Соколенко, А.С. |
Keywords: | інноваційна діяльність;підприємства;ресторанний бізнес;підприємства ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Мірошніченко Ю. О. Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу / наук. керівник А. С. Соколенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 19. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_miroshnichenko_stor19_2022.pdf | 153.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.