Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624
Title: Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Authors: Мірошніченко, Ю.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколенко, А.С.
Keywords: інноваційна діяльність;підприємства;ресторанний бізнес;підприємства ресторанного бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Мірошніченко Ю. О. Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу / наук. керівник А. С. Соколенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_miroshnichenko_stor19_2022.pdf153.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.