Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13677
Title: | Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів |
Authors: | Корабель, О.В. Юзефович, Т.І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Артамонова, М.В. |
Keywords: | рослинні добавки;пастильні вироби;технології пастильних виробів |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Корабель О. В., Юзефович Т. І. Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів / наук. керівник М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 31. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13677 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_korabel_yuzefovich_stor31_2022.pdf | 153.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.