Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13677
Title: Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів
Authors: Корабель, О.В.
Юзефович, Т.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М.В.
Keywords: рослинні добавки;пастильні вироби;технології пастильних виробів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Корабель О. В., Юзефович Т. І. Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів / наук. керівник М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13677
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.