Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 102 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошкуКасабова, К.Р.; Ладика, К.С.; Мамедов, А.Р.
2022Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробівСамохвалова, О.В.; Касабова, К.Р.; Гритчин, Б.Р.; Бабаєв, С.О.
2022Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хлібаКучерук, З.І.; Олійник, С.Г.; Бондар, М.С.
2022Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печиваКучерук, З.І.; Твердохлєбова, М.І.
2022Використання рослинних добавок в технології пастильних виробівАртамонова, М.В.; Корабель, О.В.; Юзефович, Т.І.
2022Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печиваШидакова-Каменюка, О.Г.; Ромашкіна, Д.Д.
2022Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничногоОлійник, С.Г.; Степанькова, Г.В.; Недвіга, С.В.; Анпілогова, Л.П.
2022Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбураШидакова-Каменюка, О.Г.; Ніколаєнко, Д.Д.
2022Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродінняОлійник, С.Г.; Байч, В.Д.
2022Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесуСоколенко, А.С.; Мірошніченко, Ю.О.