Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [25] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Автоматическая классификация объектов при оценке качества оборудованияСукманов, В. А.
2018Моделювання обладнання переробних та харчових виробництв при розрахунках на міцністьСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2018Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратівГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.; Перекрест, В. В.; Гусятник, П. В.
2018Розробка пристроїв для процесу екстрагування рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Омельченко, О. В.; Шевченко, Г. В.
2018Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберіганняБлагополучна, А. Г.; Заморська, І. Л.; Ляховська, Н. О.
2018Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напоюІвчук, Н. П.; Башта, А. О.; Ущаповський, А. О.
2018Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Шурдугайло, А.; Шурдугайло, О.
2018Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотикамиКоркач, Г. В.; Крусир, Г. В.
2018Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельтиГосподаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.
2018Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тістаГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Галясний, І. В.
2018Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінностіШаніна, О. М.; Дугіна, К. В.
2018Показники якості зерна тритикале ярогоПузік, Л. М.; Пузік, В. К.; Рожков, А. О.
2018Амінокислотний склад безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2018Влияние размерных характеристик частиц на толщину семенной оболочки у семян нутаМезенцев, В. А.; Бредихин, В. В.; Черняев, А. А.; Ильина, Н. А.; Кобызева, Л. Н.; Безуглая, О. Н.
2018К определению тяговой способности ленточно-барабанных механизмов норий с различными типами лентЛукьянов, И. М.; Кись, Л. В.; Бурда, Н. В.; Осика, А. Н.; Кротов, Е. О.
2018Проблеми накопичення і переробки твердих побутових відходів великих міст УкраїниКісь, В. М.; Денисенко, С. А.; Кісь, О. В.
2018До дослідження руху зернового матеріалу в певмосепаруючому пристрої вібровідцентрового сепаратораСліпченко, М. В.
2018Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиМашкін, М. І.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Могутова, В. Ф.; Богомолова, В. П.
2018Дослідження процесу виділення домішок олійної сировини з відходів способом розділення суміші на гіраційному сепараторіБогомолов, О. В.; Ільїн, В. І.; Ільїна, Н. О.
2018Вплив пружності стрічки та тертя у стрічково - барабанному механізмі на работоздатність елеваторівБогомолов, О. В.; Лук’янов, І. М.; Машко, В.; Шмуляк, А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25