Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254
Title: Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками
Other Titles: Исследование натуральности вафельных изделий с синбиотиками
Research of naturality of waffle products with synbiotics
Authors: Коркач, Г. В.
Крусир, Г. В.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Коркач Г. В., Крусир Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 130-137.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: У статті наведені біологічні методи з оцінки безпеки та органічності вафельних виробів: біотестування тест-організмами, метод біокристалізації, оцінка натуральності за значенням окисно-відновного потенціалу.
В статье приведены биологические методы оценки безопасности и органичности вафельных изделий: биотестирование тест-организмами, метод биокристаллизации, оценка натуральности по значению окислительно-восстановительного потенциала.
The article presents biological methods for assessing the safety and organicity of wafer products: biotesting with test organisms, a method of biocrystallization, and an assessment of naturalness by the value of the redox potential.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13254
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20_194_2018.pdf799.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.