Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13248
Title: Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності
Other Titles: Определение вида и рациональной масовой доли концентратов животных белков в технологии круп повышенной пищевой ценности
Determination of the type and rational masal share of concentrates of animal proteins in the technology of grup of increased food value
Authors: Шаніна, О. М.
Дугіна, К. В.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Дугіна К. В. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 113-118.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: В статті розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість крупів підвищеної харчової цінності. Встановлено, що додавання добавок Gitpro D, Scanpro T91 та Scanpro T95 в кількості 1,5% призводить до суттєвого поліпшення консистенції каш без погіршення смаку та запаху.
В рассмотрено влияние концентратов животных белков на качество круп повышенной пищевой ценности. Установлено, что внесение добавок Gitpro D, Scanpro T91 и Scanpro T95 в количестве 1,5% приводит к существенному улучшению консистенции каш без ухудшения вкуса и запаха.
The effect of animal protein concentrates on the quality of cereals of increased nutritional value is considered. It was established that the addition of Gitpro D, Scanpro T91 and Scanpro T95 in the amount of 1.5% leads to a significant improvement in the consistency of the porridge without deterioration of taste and smell.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13248
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_194_2018.pdf361.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.