Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Title: Амінокислотний склад безглютенового парового хліба
Other Titles: Аминокислотный состав безглютенового парового хлеба
Amino-acid composition of angelytene breed bread
Authors: Шаніна, О. М.
Мінченко, С. М.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 100-105.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.
В статті досліджено амінокислотний склад безглютенового хліба. Встановлено суттєве зростання кількості незамінних лімітуючих амінокислот, що призводить до збільшення індексу незамінних амінокислот до 180 %.
The article investigates the amino acid composition of gluten-free bread. A significant increase in the number of irreplaceable limiting amino acids has been established, which leads to an increase in the index of essential amino acids up to 180%.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13245
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15_194_2018.pdf479.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.