Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13259
Title: Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою
Other Titles: Обоснование и разработка способа получения инулиносодержащего сухого кофейного напитка
Substantiation and development of a method for obtaining inulin-containing dry coffee drink
Authors: Івчук, Н. П.
Башта, А. О.
Ущаповський, А. О.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Івчук Н. П., Башта А. О., Ущаповський А. О. Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 143-150.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: Стаття присвячена проблемі отримання нового смако-ароматичного продукту на основі нетрадиційної інуліновмісної сировини. Запропоновано рецептурний склад інуліновмісного сухого кавового напою. Експериментально досліджено, що для отримання якісного продукту процес обсмажування бульб топінамбуру для виготовлення кавових напоїв необхідно проводити при температурі 180 °С протягом 15 хв.
Статья посвящена проблеме получения нового вкусо-ароматического продукта на основе нетрадиционного инулиносодержащего сырья. Предложен рецептурный состав инулиносодержащего сухого кофейного напитка. Экспериментально исследовано, что для получения качественного продукта процесс обжаривания клубней топинамбура для изготовления кофейных напитков необходимо проводить при температуре 180 °С в течение 15 мин.
This article is devoted to the problem of a new taste aromatic product based on non-traditional inuline-containing raw materials. A prescription composition of inuline-containing dry coffee drink is proposed. It has been investigated experimentally, that in order to get quality product the artichoke tubers roasting process for making coffee drinks should be carried out at 180 °C for 15 minutes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13259
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22_194_2018.pdf712.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.