Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266
Title: | Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів |
Other Titles: | Исследование структуры молочно-белковых концентратов Study of the structure of milk-protein concentrates |
Authors: | Гніцевич, В. А. Дейниченко, Л. Г. Перекрест, В. В. Гусятник, П. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Перекрест В. В., Гусятник П. В. Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 163-170. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Abstract: | У статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях. В статье представлены результаты исследований микроструктуры молочно-белковых концентратов из пахты, полученных с использованием ягодных пюре в качестве коагулянтов. Проведен анализ полученных микрофотографий, сделан вывод о дальнейшем использовании молочно-белковых концентратов в пищевых технологиях. The article presents the results of studies of the microstructure of milk-protein concentrates from buttermilk, obtained using berry puree as coagulants. The analysis of the obtained micrographs was carried out, the conclusion was made about the further use of milk-protein concentrates in food technologies. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266 |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
25_194_2018.pdf | 913.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.