Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266
Title: Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів
Other Titles: Исследование структуры молочно-белковых концентратов
Study of the structure of milk-protein concentrates
Authors: Гніцевич, В. А.
Дейниченко, Л. Г.
Перекрест, В. В.
Гусятник, П. В.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Перекрест В. В., Гусятник П. В. Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 163-170.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: У статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях.
В статье представлены результаты исследований микроструктуры молочно-белковых концентратов из пахты, полученных с использованием ягодных пюре в качестве коагулянтов. Проведен анализ полученных микрофотографий, сделан вывод о дальнейшем использовании молочно-белковых концентратов в пищевых технологиях.
The article presents the results of studies of the microstructure of milk-protein concentrates from buttermilk, obtained using berry puree as coagulants. The analysis of the obtained micrographs was carried out, the conclusion was made about the further use of milk-protein concentrates in food technologies.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13266
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25_194_2018.pdf913.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.