Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Title: Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Other Titles: Целесообразность интенсификации проращивания озимой пшеницы в технологии зерновых хлопьев повышенной биологической ценности
The expediency of intensification of winter wheat germination in the technology of cereal flakes with increased biological value
Authors: Фоміна, І. М.
Ізмайлова, О. О.
Шурдугайло, А.
Шурдугайло, О.
Keywords: яра пшениця;озима пшениці;пророщування;пшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності;яровая пшеница;озимая пшеница;проращивание;пшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценности;spring wheat;winter wheat;germination;wheat cereal flakes with increased biological value
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 137-143.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: У статті наведено порівняльну оцінку ярої та озимої пшениці за вмістом вітамінів Р та С для виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності, які виготовлені за різними технологіями, де використовуються фізичний та/або біологічний вплив на зерно з метою інтенсифікації утворення в ньому корисних речовин.
В статье представлена сравнительная оценка яровой и озимой пшеницы по содержанию витаминов Р и С для производства зерновых хлопьев повышенной биологической ценности, которые изготовлены по различным технологиям, где используются физическое и/или биологическое воздействие на зерно с целью интенсификации образования в нем полезных веществ.
The article establishes a comparative assessment of spring and winter wheat according to the content of vitamins P and C for the production of cereal flakes with increased biological value, which are made according to various technologies, which use physical and/or biological effects on the grain to intensify the formation of useful substances in it.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_194_2018.pdf595.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.