Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Янчева, М. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 93
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Автоматизація технологічних і кваліметричних розрахунків у освітньому процесі
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2013
Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції
Янчева, М. О.
;
Желева, Т. С.
;
Голосняк, Т. А.
2019-05-15
Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей
Янчева, М. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Інжиянц, А. Т.
2014
Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Желєва, Т. С.
2014-05-22
Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини
Янчева, М. О.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Бударіна, А. І.
2010
Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
2011
Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Яковлева, Ю. В.
2012
Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній Україні
Ольховська, В. С.
;
Дуденко, Н. В.
;
Янчева, М. О.
2020
Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями
Дроменко, О. Б.
;
Янчева, М. О.
2013
Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Мурликіна, Н. В.
;
Янчева, М. О.
2013
Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Бударіна, А. І.
;
Щербина, С. О.
2019
Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобів
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
2013
Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»
Янчева, М. О.
;
Ольховська, В. С.
;
Онищенко, В. М.
2021-04-08
Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Інжиянц, А. Т.
;
Мороз, Д. Д.
2023
Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів
Желєва, Т. С.
;
Большакова, В. А.
;
Янчева, М. О.
2011
Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Коваленко, С. М.
;
Салтикова, Д. А.
2016
Використання інтерактивних методів навчання в малих студентських групах
Ольховська, В. С.
;
Янчева, М. О.
2013
Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду
Дуденко, Н. В.
;
Янчева, М. О.
;
Ольховська, В. С.
2011
Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
;
Гноева, О. В.
2011
Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
;
Яковлева, Ю. В.