Перегляд зібрання за групою - Автори Янчева, М. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 83  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Автоматизація технологічних і кваліметричних розрахунків у освітньому процесіЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2013Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукціїЯнчева, М. О.; Желева, Т. С.; Голосняк, Т. А.
2019-05-15Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостейЯнчева, М. О.; Гринченко, Н. Г.; Інжиянц, А. Т.
2014Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Большакова, В. А.; Желєва, Т. С.
2014-05-22Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировиниЯнчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І.
2010Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В.
2012Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній УкраїніОльховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.
2020Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіямиДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2013Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.
2013Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Бударіна, А. І.; Щербина, С. О.
2019Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобівЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2013Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.; Онищенко, В. М.
2021-04-08Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.
2023Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Большакова, В. А.; Янчева, М. О.
2011Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Коваленко, С. М.; Салтикова, Д. А.
2016Використання інтерактивних методів навчання в малих студентських групахОльховська, В. С.; Янчева, М. О.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2011Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.; Гноева, О. В.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.