Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Title: Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»
Authors: Янчева, М. О.
Ольховська, В. С.
Онищенко, В. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Ольховська В. С., Онищенко В. М. Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 410-411.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36056
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-410-411.pdf102.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.