Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33694
Title: | Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини |
Authors: | Янчева, М. О. Мурликіна, Н. В. Бударіна, А. І. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Мурликіна Н. В., Бударіна А. І. Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 295-297 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33694 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-295-297.pdf | 248.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.