Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Title: Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Authors: Мороз, Д. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Інжиянц, А. Т.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Мороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-51.pdf99.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.