Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Title: | Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів |
Authors: | Мороз, Д. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Янчева, М. О. Інжиянц, А. Т. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Мороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-51.pdf | 99.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.