Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5703
Title: Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"
Authors: Янчева, М. О.
Большакова, В. А.
Яковлева, Ю. В.
Keywords: пребіотичний ефект;„КріоЛакт”;кріопротекторна дія;заморожені м’ясні посічені напівфабрикати;пребіотичні властивості
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Большакова В. А., Яковлева Ю. В. Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 55-59.
Abstract: Підтверджено пребіотичний ефект розробленої композиції, а саме досліджено вміст мікроорганізмів у фекаліях білих щурів за згодовування фаршу. Встановлено збільшення вмісту представників нормо-флори (біфідо та лактобактерій) та зменшення представників гнилісної мікрофлори у фекальних масах дослідних тварин, яким згодовували м’ясний фарш із додаванням композиції кріопротекторної дії „КріоЛакт”.
Confirmed by the prebiotic effect of the developed compositions, namely the investigated microorganisms in the feces of white rats fed with meat. The increase in the content of Representatives normo Flora (bifidobacteria and lactobacilli) and the decrease of Representatives putrefactive microflora in the faeces of experimental animals that were fed with minced meat with the addition of cryoprotective composition of the "KrioLakt".
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5703
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_11.pdf165.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.