Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25795
Title: | Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобів |
Authors: | Янчева, М. О. Онищенко, В. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Янчева М. О., Онищенко В. М. Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобів. Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 207-208. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25795 |
ISBN: | 978-966-405-480-2 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-207-208.pdf | 106.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.