Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Title: Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції
Authors: Голосняк, Т. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Желева, Т. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Голосняк Т. А. Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О., Желева Т. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_88-88.pdf129.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.