Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25426
Title: Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей
Authors: Янчева, М. О.
Гринченко, Н. Г.
Інжиянц, А. Т.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Гринченко Н. Г., Інжиянц А. Т. Актуальні проблеми використання харчових інгредієнтів у технологіях копченостей. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 135-136
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25426
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-135-136.pdf145.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.