Browsing by Author Юрченко, С. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Technologies of food productsЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2021-04-08Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печиваЮрченко, С. Л.; Москалець, Д. П.
2013Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тістаЮрченко, С. Л.; Коренева, І. М.
2011-05-19Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарстваБреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2016Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалюМряченко, Н. В.; Юрченко, С. Л.
2011Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинцівЮрченко, С. Л.; Дейнеко, О. М.; Бондаренко, О. Ю.
2014-05-22Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерівСороколат, Н. В.; Юрченко, С. Л.
2013Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піниЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2013Дослідження піноут-ворюючої здатності та стійкості піни розчинів парЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2009Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2009Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертівЮрченко, С. Л.; Сабодаш, Г. О.; Коваленко, С. М.
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2023Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системиЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2012Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктівЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2015Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусівЮрченко, С. Л.; Мряченко, Н. В.
2019-05-15Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільнихЧеремська, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2013Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначенняЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.
2021-04-08Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировиниЮрченко, С. Л.; Сіклітьова, С. С.
2011Розробка технології напоїв з використанням кавиЮрченко, С. Л.; Юрченко, Е. П.