Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Юрченко, С. Л.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Technologies of food products
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2021-04-08
Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива
Юрченко, С. Л.
;
Москалець, Д. П.
2013
Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста
Юрченко, С. Л.
;
Коренева, І. М.
2011-05-19
Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства
Бреславець, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2016
Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалю
Мряченко, Н. В.
;
Юрченко, С. Л.
2011
Дослідження властивостей рецептурних компонентів, що входять до складу млинців
Юрченко, С. Л.
;
Дейнеко, О. М.
;
Бондаренко, О. Ю.
2014-05-22
Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерів
Сороколат, Н. В.
;
Юрченко, С. Л.
2013
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни
Юрченко, С. Л.
;
Сороколат, Н. В.
2013
Дослідження піноут-ворюючої здатності та стійкості піни розчинів пар
Юрченко, С. Л.
;
Сороколат, Н. В.
2019
Застосування інтерактивних методів навчання в освітньому процесі
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2009
Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2009
Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів
Юрченко, С. Л.
;
Сабодаш, Г. О.
;
Коваленко, С. М.
2011
Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
2023
Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системи
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
2012
Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів
Юрченко, С. Л.
;
Сороколат, Н. В.
2015
Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусів
Юрченко, С. Л.
;
Мряченко, Н. В.
2019-05-15
Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільних
Черемська, Т. В.
;
Юрченко, С. Л.
2013
Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначення
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.
2021-04-08
Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини
Юрченко, С. Л.
;
Сіклітьова, С. С.