Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958
Title: Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива
Authors: Москалець, Д. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Москалець Д. П. Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива. Наук. кер. С. Л. Юрченко.
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-11.pdf99.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.