Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958
Title: | Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива |
Authors: | Москалець, Д. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Юрченко, С. Л. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Москалець Д. П. Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива. Наук. кер. С. Л. Юрченко. |
Series/Report no.: | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21958 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-11.pdf | 99.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.