Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51524
Title: Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів
Authors: Юрченко, С. Л.
Сороколат, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51524
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_25-26.pdf216.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.