Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни
Authors: Юрченко, С. Л.
Сороколат, Н. В.
Keywords: поліоксиетиленсорбітанмонолаурат;гідроксипропілметилцелюлоза;піноутворення
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 25-32.
Abstract: Розглянуто процес піноутворення та чинники впливу на нього. Досліджено піноутворюючу здатність і стійкість піни систем, які в якості піноутворювачів містять гідроксипропілметилцелюлозу та поліоксиетиленсорбітанмонолаурат.
The problem of the process of foaming and factors of influence on him. Examined foaming capacity and foam stability systems in which hydroxypropylmethyl cellulose and polyoxyethylene sorbitan monolaurate are foamers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__6.pdf266.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.