Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957
Title: | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни |
Authors: | Юрченко, С. Л. Сороколат, Н. В. |
Keywords: | поліоксиетиленсорбітанмонолаурат;гідроксипропілметилцелюлоза;піноутворення |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 25-32. |
Abstract: | Розглянуто процес піноутворення та чинники впливу на нього.
Досліджено піноутворюючу здатність і стійкість піни систем, які в якості
піноутворювачів містять гідроксипропілметилцелюлозу та
поліоксиетиленсорбітанмонолаурат. The problem of the process of foaming and factors of influence on him. Examined foaming capacity and foam stability systems in which hydroxypropylmethyl cellulose and polyoxyethylene sorbitan monolaurate are foamers. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__6.pdf | 266.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.