Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36802
Title: Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалю
Authors: Мряченко, Н. В.
Юрченко, С. Л.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мряченко Н. В., Юрченко С. Л. Вплив поверхнево-активних речовин на процес клейстеризації пшеничного крохмалю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 59-61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36802
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_59-61.pdf133.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.