Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313
Title: | Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці |
Authors: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 102-103. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_102-103.pdf | 180.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.