Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25138
Title: Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільних
Authors: Черемська, Т. В.
Юрченко, С. Л.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Черемська Т. В., Юрченко С. Л. Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 37-38
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25138
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-37-38.pdf148.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.