Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248
Title: Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства
Authors: Колеснікова, М. Б.
Бреславець, Т. В.
Юрченко, С. Л.
Keywords: заклади ресторанного господарства;чизкейк;напівфабрикати сирних тортів
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 95-102.
Abstract: Розглянуто теоретичні передумови та надано результати дослідження з обґрунтування та розробки технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для виробництва та реалізації в закладах ресторанного господарства.
Theoretical pre-conditions are considered and the results of researches are presented on a ground and development of technology of industrial полуабрикатов of cheese cakes (чизкейков) for a production and realization in the enterprises of restaurant economy.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_14.pdf284.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.