Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31887
Title: Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусів
Authors: Мряченко, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мряченко Н. В. Перспективи використання пшеничного крохмалю в технології мусів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31887
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_31.pdf137.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.