Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29577
Title: Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Бреславець, Т. В.
Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бреславець Т.В., Юрченко С.Л., Колеснікова М.Б. Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29577
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-15.pdf197.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.